PVC-fönster Mellansverige

När din BRF behöver nya fönster

PVC-fönster BRF | Byta PVC-fönster

Låt oss byta till PVC-fönster – ett lyft för din BRF

Dags att byta PVC-fönster i din BRF? Välkommen att kontakta oss – vi har utfört fönsterbyten åt många bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i Stockholm, Västerås, Uppsala, Linköping, Norrköping och hela Mellansverige.

Fönsterbyte – ett omfattande projekt

Att byta fönster i en BRF är ett stort projekt som ofta sker bara en gång för en sittande styrelse i en vanlig svensk förening. Det är många detaljer, stora som små, som det gäller att ha koll på och mycket att sätta sig in i för de ansvariga. Därför anstränger vi oss alltid för att processen ska bli så enkel och smidig som möjligt för kunden. Vi erbjuder en effektiv totalentreprenad där vi utformar, tillverkar, levererar, monterar och slutkontrollerar ett byte av PVC-fönster i en BRF. Vi tar även hela ansvaret för projektering och planering av detta omfattande projekt.

Stor erfarenhet av att hjälpa bostadsrättsföreningar

Vi har lång erfarenhet av fönsterbranschen och har genom åren lärt oss att våra kunder uppskattar våra helhetslösningar när det handlar om fönsterbyte.

Inte minst är det viktigt att tänka på att man är i andra människors hem när man utför ett byte av fönster i en bostadsrättsförening. Därför är vi alltid noga med att hålla tider och visa hänsyn och respekt för de boendes privatliv. Vi gör allt vi kan för att inte störa så mycket i vardagen. När vi utför byte av fönster i en BRF så gör vi vad vi kan för att vi ska bli klara så snabbt som möjligt Man kan räkna med en dag per lägenhet för att utföra ett fönsterbyte inklusive iordningställande och städning.

PVC-fönster BRF – vidare information

Vi tillverkar alla våra fönster och glaspartier i vår egen fabrik i Örebro. Vi har en toppmodern maskinpark vilket gör att produkterna alltid håller högsta kvalitet.

Vi skräddarsyr våra fönster efter kundens behov och önskemål, skräddarsydda PVC-fönster med hög precision och kvalitet. Vi utför alltid en noggrann slutkontroll på våra fönsterprodukter – en trygg garanti för kunden.

Fönsterbyte på gång

Tåliga och underhållsfria fönster

Våra fönster är tillverkade i styv PVC, i princip underhållsfria. Grundfärgen på våra PVC-fönster är vit, men den kan ytbehandlas i många olika färger och nyanser och anpassas till många olika miljöer.

Välkommen att kontakta oss för byte av hållbara PVC-fönster för din BRF i Stockholm, Västerås, Uppsala, Linköping, Norrköping.

Vi kan byta PVC-fönster i din bostadsrättsförening